The Beginning of a Great Adventure . . .

Frederik H. Swart was ooit een flitsende commercieel in ‘the fast lane’. Nu beschrijft hij tien jaar ‘slow wonen en werken’ in Italië in zijn eerste boek: ” Voorbij Toscane: De San Lorenzo Anekdotes”. Verschijning: oktober 2013!
Vanaf begin juni 2013 zal op dit blog worden bericht over de voortgang van het schrijf -en publicatieproces van de San Lorenzo Anekdotes. Volg het avontuur dat ‘Een Boek Uitgeven’ is, leef mee met de auteur en hoe hij dit proces tot een succesvol einde gaat brengen!

Advertenties

5 gedachten over “The Beginning of a Great Adventure . . .

  1. Twintig van de te verwachten dertig San Lorenzo Anekdotes staan reeds geredigeerd op de rol te flonkeren en te stralen! Vandaag verder met mijn vriend Delphino, de houtleverancier en notoir alcoholist…

  2. De super-enthousiaste uitgever – “een bestseller gaan we ervan maken!” – wordt bekend gemaakt wanneer hij zijn website geheel gerestyled heeft. Met verrukkuluk sexy iDeal knoppen…. Dat zal voor de zomer het geval zijn!

  3. Wil om te beginnen de prachtige dame even in het zonnetje zetten die hem gestimuleerd heeft tot de schrijverij een jaar gelee.
    Coach en I n s p i r a t o r (4 uur cuppa Broekmans!):

    Trix Broekmans Yeh!

    Zij voert tevens de vlijmscherpe eindredactiepen. Wat een geweldig leuk project! Grazie Trix.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s