Boektrailers in het Eye Museum

Zou hier graag bij zijn….op 25-07-2013; 19.30

https://www.facebook.com/events/546426298727569/

Met de opkomst van smartphones en tablets groeit ook het besef dat boektrailers wel eens heel erg belangrijk zouden kunnen worden voor de promotie van literatuur. Boektrailers dus ā€“ en ze komen voor in alle soorten en maten. De redactie van Submarine Channel maak een verassend verzamelprogramma met de meest oogstrelende, grappige, ontroerende, spannende en creatieve voorbeelden, waaronder natuurlijk veel bijzondere animatie (er is immers geen film om een trailer van te maken). En voor de balans vertonen we ook een paar hilarische voorbeelden van hoe het niet moet. Last but not least toont EYE enkele bijzondere voorbeelden van de boektrailer avant la lettre.

http://www.eyefilm.nl/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s