Slijpsteen voor het geesteswerk

Dan is de periode aangebroken waarin de Anekdotes geslepen en gevijld en geschuurd moeten gaan worden. En waar gaat dat het beste mee? Precies! Met een Smith’s Edgeware Diamant Slijpsteen (ghe ghe)… Niet het leukste deel van de klus want wanneer laat je je kindje los? Na elke lezing steekt twijfel de kop op. Moet ik dit niet? Moet ik dat niet nog wijzigen? Slijp. Slijp. Slijp….. Nog een week en dan moet het kind maar volwassen zijn en gaat het naar de opmaker. Afbeelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s