Opdracht

Vandaag had ik de eer een ‘dedica’ te schrijven voor een heusche Italiaan (die tevens goed Nederlands spreekt en uit de omgeving van San Lorenzo in Campo komt – het dorpje waar de Anekdotes zich afspelen) die de San Lorenzo Anekdotes aanschafte. Het gebeurde voor mijn deur hier in Italia. Ja, daar mag je best een beetje trots op zijn Frederik H.! (Steekt graag veren in eigen hoed.)… Nu zijn reactie afwachten.

Advertenties

2 gedachten over “Opdracht

  1. Als dat zou kunnen Sjoerd! Zal een pittige lezing worden… En pittige reacties. Net een week moeten soebatten om mijn (gemeente!) weggetje weer begaanbaar te krijgen na de grootste en meest heftige regenval ooit. Ooit! Omdat ik de wegen (uh… mensenkanalen) ken, de mensen zelf en de juiste toon weet aan te slaan lukte het, maar anders…….. Italia.

  2. Die organiseert binnenkort een lezing in SLiC, met de auteur als gast. In dat prachtige kleine
    theater.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s